Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.09.2021 00:20

Pensionarii dâmbovițeni, angrenați în...


A A

Lupta pentru salvarea Spitalului de la Voinești

Lupta pentru salvarea Spitalului de la Voinești

*„Am primit garanțiile necesare, atât de la Consiliul Județean, cât și de la Prefectura Dâmbovița că va avea loc în această săptămână o întâlnire a Comisiei de Dialog Social și vor lua în dezbatere problema Spitalului de la Voinești”, a punctat Gheorghe Popa, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice din Dâmbovița

 

,,Din păcate, situația din ultimul timp de la Spitalul de la Voinești era una dramatică. Se ajunsese în situația în care mai erau doar două paturi în tot spitalul, după care au fost preluate de Consiliul Județean. La ora actuală, nu există posibilitatea de a fi reluată activitatea Spitalului de la Voinești, numai prin intervenția Spitalului Județean Dâmbovița și Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița”.

 Cam așa se prezenta situația din ultimii ani de la Spitalul Voinești. Acesta devenise secție exterioară a Spitalului Județean Dâmbovița în anul 2013. Președintele pensionarilor din Dâmbovița, Gheorghe Popa, a declarat că mai mulți primari de pe Valea Dâmboviței sunt implicați în lupta pentru salvarea Spitalului Voinești, trimițând adrese oficiale către Instituția Prefectului. Clinica era extrem de utilă pentru locuitorii din zonă pe vremurile când funcționa, iar în aceste momente, când COVID-ul este în floare și cel mai probabil vor fi impuse din nou restricții la Spitalul Județean, este nevoie de ea ca de oxigen. Președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice din Dâmbovița, Gheorghe Popa a declarat că a transmis problema și la Casa Județeană Pensii, instituție ce poate ajuta la realizarea demersurilor pentru salvarea secției spitalicești de la Voinești.

,,Una dintre problemele pe care le-am sesizat la Consiliul Județean Dâmbovița a fost aceea de a se relua activitatea la Spitalul de la Voinești. În acest sens s-au făcut adrese oficiale din partea primarilor comunelor din Valea Dâmboviței la Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și la Spitalul Județean Dâmbovița, iar eu am intervenit la Casa Județeană de Pensii. Am fost asigurați că dacă acest lucru se va realiza, vor fi asigurate fondurile necesare pentru buna organizare și desfășurare a acestui spital, care poate duce la eliminarea unor neajunsuri privind starea de sănătate, mai ales pentru cei care locuiesc pe Valea Dâmboviței. Din păcate, situația din ultimul timp de la Spitalul de la Voinești era una dramatică. Se ajunsese în situația în care mai erau doar două paturi în tot spitalul, după care au fost preluate de Consiliul Județean. La ora actuală, nu există posibilitatea de a fi reluată activitatea Spitalului de la Voinești, numai prin intervenția Spitalului Județean Dâmbovița și Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița. Am primit garanțiile necesare, atât de la Consiliul Județean, cât și de la Prefectura Dâmbovița că va avea loc în această săptămână o întâlnire a Comisiei de Dialog Social și vor lua în dezbatere problema Spitalului de la Voinești”, a punctat Gheorghe Popa, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice din Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Caracterizări – acuze fără fond
Ample proteste la nivel județean și național
Pensionarii de la sate, „campionii” împrumuturilor
Peste 75.000 lei oferiți de Biserică
Două cazuri de COVID-19 confirmate în școli
Căruțaș mort în accident rutier la Bucșani
Investiții importante în infrastructura târgovișteană
Controverse pe construcția unui hotel de cinci stele în zona Peștera-Padina
Găești - acțiune stradală pentru siguranța elevilor
Serviciul de Ambulanță din Dâmbovița, din nou pe „jar”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale