Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2021 00:16

Ieri, la Târgoviște,


A A

Deschiderea noului an școlar la Seminarul Teologic

Deschiderea noului an școlar la Seminarul Teologic

Elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, însoțiți de părinții lor, alături de părinții profesori, profesorii și ostenitorii școlii au luat parte, cu respectarea tuturor normelor sanitare, legale în vigoare, luni, 13 septembrie 2021, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Ceremonia a fost inaugurată de intonarea imnului național și de oficierea unei slujbe de Te Deum, după care, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Pr. dr. Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial, a dat citire mesajului chiriahal.

Mitropolitul Nifon a evidențiat în mesajul său faptul că, ”în duhul tradiției creștine românești și europene, Familia și Biserica au un rol determinant în educarea copiilor și tinerilor. În vremea noastră, când, sub influența unor ideologii seculariste este diminuată contribuția acestora în domeniul educației, devine și mai necesară cooperarea dintre Familie, Biserică și Școală, pentru a oferi tinerilor condițiile dezvoltării lor, atât pe plan personal, cât și comunitar”.

Au mai transmis mesaje: doamna Prof. Mihaela Dulea, Inspector de Limba Română în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și domnul inspector Sorin Dumitru, din partea Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița.

Reamintim că, de 29 de ani, Seminarul Teologic, oferă șansa unei educații de calitate tuturor celor care au studiat aici și se numără printre primele instituții de învățământ care au obținut rezultate deosebite la examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat din fiecare an.

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Asumarea Sfintei Cruci
Concursul pentru ocuparea posturilor de directori în școli
Catalogul electronic va fi implementat și în județul Dâmbovița
Mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, cu ocazia deschiderii noului an școlar 2021-2022
Peste jumătate din cadrele didactice, vaccinate împotriva COVID-19
Expoziție inedită la Muzeul de Istorie din Târgoviște
Sfânta Cruce jertfa iubirii- dătătoare de viață
Comori în obiectiv: Amuleta de la curtea basarabilor
Expoziția de acuarelă a artistului Corneliu Drăgan-Târgoviște
Probleme în pragul noului an școlar
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale